Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

tatratea

2020. 08. 03. 12:36:00
Kevés olyan alkohol vagy alkoholos ital van, mint a Tátratea, amelyik szinte semmiből robbant be a köztudatba néhány évvel ezelőtt, és lett az egyik legfelkapottabb olyan ital, amit szinte ciki volt nem megkóstolni. De mi a Tátratea titka? Megpróbáljuk megfejtetni ebben a cikkben
2020. 02. 18. 14:33:11
Ízlés kérdése, hogy kinek melyik Tatratea fajta ízlik a legjobban, ám az kétség kívül vitathatatlan, hogy ezen nedűk valamelyike mindenki számára jó választás! Megízleled és megszereted! A Tatrateat készítő szlovák cég ugyanis pontosan tudja, hogy mivel kell megbolondítani a természetes alapot ahhoz, hogy még ellenállhatatlanabb ital legyen, igazi teakuriózum.
2019. 06. 24. 12:52:05

Ha most azt gondolod, hogy márpedig neked biztosan nincs kedvenc Tatratead, annak csak egyetlen oka lehet. Mégpedig az, hogy egészen eddig nem kóstoltad az ízlésednek megfelelő változatot. Ugyanis míg az 52, 62 és 72 fokos típusok az igazi kemény játékosoknak valók, addig a különböző ízesítésű likőrök a legfinomabb hölgyeket is leveszik a lábukról. A legjobb az egészben az, hogy bármelyikre is esik a választásod, az remek választás lesz egy baráti összejövetelhez egy nyári kerti partyhoz egy téli családi körben töltött estéhez, de egy jeles esemény vagy nyaralás alkalmával sem maradhat a polcon ez az ital. Ám nem ez az egyetlen olyan dolog, ami miatt annyira különleges ez az ital.

2019. 05. 09. 13:12:48

Ha szétnézel a Tatratea italok kínálatában, láthatod, hogy a választékban található számos különböző fajta már alapvetően lehetőséget ad arra, hogy eltérő kombinációkat próbálhass ki. Ám mindezek felett eláruljuk neked, hogy long drinkek, koktélok és forró italok tárháza nyílik meg számodra ezzel az itallal. Tulajdonképpen megszámlálhatatlan, milyen sokféle nedűt álmodhatsz meg magadnak ilyen módon, akár a legnagyobb kánikulában frissítenéd fel magad, akár a mínuszokban melegítenéd fel a testedet és lelkedet egyaránt. Ha eddig azt gondoltad, hogy a Tatratea feliratú palackokban csupán különböző alkoholtartalmú szeszes italokat találsz, akkor itt az ideje, hogy velünk tarts, ugyanis bevezetünk egy egészen elképesztő világba!