Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

St Hubertus gyomorkeserű

A Hubertus termékeket ma már mindenki jól ismeri. Ha esetleg valami miatt még sosem kóstoltad ezeket a különböző nedűket, a tipikus barnás színvilágról és a kék címkéről biztosan akkor is neked is azonnal a Hubertus neve ugrik be. Ez nem csoda, hiszen a legrégebbi hazai ecet-és likőrgyár terméke ez, amelyet annak idején még 1839-ben alapított meg Braun Lajos. Akkoriban az Üllői út 60. szám alatt még ecetszeszt, borecetet és likőröket is gyártottak, termékeik pedig nagyon hamar ismertek lettek és számos díjat nyertek. Az igazi hírnevet azonban a Hubertus likőr hozta meg, amely a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend fiatalok és idősebbek körében egyaránt. Ma már természetesen számtalan különböző fajtája van, így ízlésednek megfelelően válogathatsz a többféle ízvilág között. Így most, 180 évvel a gyár megalapítása után is fennmaradt a Braun család gyomorkeserűje, amelyet annak idején még Kossuth Lajos és Battyhyány Lajos egyaránt elismertek. Egy ilyen italt vétek nem megkóstolni.