Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fehér Rum kínálatunk

Fogyaszthatod tisztán, álmodhatsz belőle egzotikus koktélokat, de kiegészítheted különböző déligyümölcsökkel is. Bármelyik verziót is választod, biztos lehetsz abban, hogy egyetlen korty után azonnal átérezheted a kubai életérzést. Engedd meg, hogy elkalauzoljunk téged a fehér rumok világába!

Termék szűrés

Ár
Űrmérték:
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
BACARDI Superior világhírű rum márkanév
660 Ft
Raktáron
BACARDI Superior világhírű rum márkanév. Ez egy hagyományos BACARDI rum, a Bacardi márka lelke - fiatalos, kiváló minőségű, társasági, érzéki és szenvedélyes. A BACARDI Superior a Bacardi valódiságának, eredetiségének és fortélyának zászlóshajója, 1862 óta a BACARDI Bat Device szimbóluma. Személyisége a karibi latin, amely a márkának egyedülálló világszemléletet nyújt.
3.850 Ft
Raktáron
Divatos karibi fehér rum.
3.890 Ft
Raktáron
A legkedveltebb rum szerte a világon.
4.750 Ft
Raktáron
Prémium karibi rum.
4.750 Ft
Raktáron
A legkedveltebb rum szerte a világon.
6.290 Ft 5.950 Ft
Raktáron
Ikonikus kubai rum.
6.450 Ft
Raktáron
Ikonikus kubai rum.
6.850 Ft
Raktáron
Prémium dominikai rum.
6.990 Ft
Raktáron
Klasszikus kubai rum.
7.990 Ft
Raktáron
9.950 Ft

A fehér rum megálmodása Don Facundo Bacardi nevéhez fűződik. Természetesen nem jött létre azonnal a ma ismert formája, az első időkben leginkább a „szegények italának” számított, hiszen előállítása igazán olcsó volt. Így lett ez a változat a szegények és a kalózok közkedvelt itala. Később Bacardi tovább kísérletezett vele, így a lepárlás során faszenes szűrésen ment keresztül a készülő nedű. Így egy olyan különleges ízvilágot teremtett meg, amelyet már szívesen fogyasztottak magasabb szinteken is. További különlegesség, hogy az elkészült fehér rumot pihentetik, mielőtt palackba zárnák, ami szintén sokat tesz hozzá nem mindennapi ízvilágához. Ma már világszerte elterjedt, főként különböző koktélok alapanyagaként ismerik. Keverhetsz belőle például Cuba Libre koktélt kóla hozzáadásával, de elkészítheted a népszerű Mojitot is lime és szóda segítségével.

Kóstolj tisztán és élvezd minden egyes cseppjét!

Ha igazán szeretnéd megismerni a különböző fehér rumok különleges ízvilágát, akkor először mindenképpen tisztán kóstolj bele ebbe a mediterrán élvezetbe, koktélba keverve ugyanis bár nagyon finom long drinkeket hozhatsz létre belőle, nem érezheted ki azokat a nüansznyi különbségeket az egyes gyártók italai között, amelyet annyira különlegessé teszik a fehér rumok világát. Lássuk, melyik márka mit adhat neked!

Az egyik legnépszerűbb márka: a Bacardi
A márka névadója ebben az esetben maga a fehér rum feltalálója, aki 1862-ben alapította meg a cégét, amely hamar világszintű karriert futott be. Az 1970-es évek végére a világ egyik legnagyobb szeszesital márkája lett. Ha ránézel a fehér rum kínálatra a legtöbb címkén a Bacardi márkanevet fogod látni, ugyanis számos különböző típusa van, melyek mindegyike egy másik világba kalauzolja el az ízlelőbimbóidat.

A karibi életérzés: az Old Pascas
Az Old Pascas White a karib szigetekről származó fehér rum, mely kitűnő alapja a legdivatosabb koktéloknak. Igazi klasszikus, amely pontosan annyit ad, amennyit elvársz tőle. Az pedig nem kevés.

A kalózkapitányok itala: a Captain Morgan
Az elnevezés nem véletlen, ugyanis Henry Morgannek igen nagy szerepe volt e rum ízvilágának kialakításában. A híres kalózkapitány ugyanis nyugdíjba vonulása után kedvenc italának, a rumnak a tökéletesítésére áldozta minden idejét Jamaicában. Mikor belekortyolsz ebbe az italba, érezni fogod ezt a forró, semmihez sem hasonlítható ízvilágot.

A kubai pezsgés: a Havana Club
Ha létezik a Bacardi mellett ikonikus kubai rum, akkor a Havana Club az. A Havana Club család rumjaiban a fehér rumok könnyedsége és a barna rumok intenzitása kiválóan működik együtt.

A rum, amelynek történelme van: a Matusalem
Bár a Matusalem rumokat eredetileg Kubában álmodták meg, ám mikor a családot száműzték, székelyük a Dominikai Köztársaságba tevődött át. Az eljárás igen speciális, éppen ezért az így kapott ital sem mindennapi. A fiatal tüzes rumokat a megfontoltabb idősebb rumokkal keverik, ennek köszönhetően ízük igazán karakteressé válik.

Csak rum és más semmi: a Ron Varadero
Semmi sallang, semmi plusz, semmi extra, csak a hamisítatlan kubai rum, amelyet a mai napig Santiago de Cuba 1862-ben épült több mint száz éves pincéiben készítenek. A szakértelem adta nyugalom, a tradíciók adta precizitás és a kubai levegő együtt teszik ezt a fehér rumot igazi minőségi élménnyé. Nem beszélve a több száz éves pincékről és a generációról generációra szálló titkokról, melyek mind hozzájárulnak a Ron Varadero elképesztő ízéhez.

Valami a Shakespeare kocsmából: a Wray & Nephew
Ennek a márkának a története egészen 1825-re nyúlik vissza, amikor Wray megnyitotta Jamaica Kingston nevű városának Shapespeare nevű kocsmáját. Ahogy nőtt a város, úgy lett egyre népszerűbb a vendéglátóhely, ahova később Wray bátyjának a fia is belépett. Innen ered a Wray & Nephew márkanév, amely alatt piacra került ez a különleges fehér rum is.