Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Cégünk már közel három évtizedes múlttal büszkélkedhet. 1991 óta vagyunk jelen az italkereskedelem piacán. Az első évektől kezdve folyamatosan és dinamikusan fejlődtünk, mára pedig meghatározó szerepet töltünk be vásárlóink körében. Állandó és széles választékkal, valós fizikai készlettel állunk rendelkezésére a viszonteladóknak és az egyéni vevőinknek is.

Ahogy nőtt a cég, úgy volt szükségünk tágasabb, nagyobb helyre. Néhány éve már Budapesten a IX. kerületi  Soroksári út 160. szám alatti telephelyen vagyunk megtalálhatóak.

Miért hoztuk létre az ital webáruházat?

Hiszünk abban, hogy nem kell megelégedni az áruházak polcain található kommerszebb italokkal. Hosszú távú célunk, hogy minél több ember ismerje meg a világ 4 sarkából származó italkülönlegességeket, szeretnénk elterjeszteni a kulturált italfogyasztás szokását. Tudjuk, hogy egy pohár ital mellett kellemesebb társalgást lehet folytatni, gazdagabb élményeket szerezni és, hogy érdemes minden nap valami új ízt megismerni. 

Talán elcsépeltnek hangzik,  hogy nálunk a vevő az első, de ezt a rendszeresen visszatérő vásárlóink is tapasztalják. Mi nem csupán szavak szintjén mondjuk ezt, hanem a minőségi kiszolgálás és az egyéni szolgáltatások is igazolják.

- Ha szükséges, akkor a futár helyett mi magunk szállítjuk ki a terméket, hogy minél hamarabb kézhez kapd a rendelésed.
- Ha ünnepi alkalomra történik a megrendelés, akkor gondoskodunk az ital mellé ajándékkártyáról, ami személyes adatokkal és jókívánságokkal van ellátva.
- Sőt, ha kell inkognitóban juttatjuk el a címzettnek az italokat, mint meglepetés ajándékot.
Apróságnak tűnhetnek ezek a dolgok, ám úgy gondoljuk, pont ettől leszünk különlegesebbek. Érezhető, hogy szívvel-lélekkel törődünk a vevőinkkel és komolyan vesszük a vásárlóink igényeit.

Ismerd meg csapatunkat

Diósi Anna - webshop asszisztens
Az én feladatom a rendelések felvétele, és visszaigazolása, valamint a termékek számlázása. Telefonon és e-mailben is velem kommunikálsz amennyiben kérdésed merülne fel a vásárlással, vagy a termékekkel kapcsolatban.
A csomagolás, és a GLS-nek történő átadás, illetve a napi szintű kapcsolattartás a futárszolgálattal szintén hozzám tartozik.

Szabadidőmet a családommal, barátokkal töltöm, szeretem a nyüzsgést, kirándulást, jövés-menést.
Hobbym a motorozás és a sütés-főzés.