Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Prosecco kínálatunk

Termék szűrés

Ár
Űrmérték:
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Aperitifként, könnyű tésztákhoz és rizsételekhez, friss sajtokhoz és tenger gyümölcseihez
990 Ft
Rendelhető
Aperitifként, könnyű tésztákhoz és rizsételekhez, friss sajtokhoz és tenger gyümölcseihez
1.590 Ft
Raktáron
Ropogós, csillogó prémium olasz pezsgő Veneto-Fruili tartományból.
2.990 Ft 2.790 Ft
Raktáron
Aperitifként, könnyű tésztákhoz és rizsételekhez, friss sajtokhoz és tenger gyümölcseihez
2.790 Ft
Raktáron
Gyümölcsös, olasz prémium prosecco.
2.990 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
Fiatal, prémium olasz pezsgő a Colline Trevigiane legjobb szőlőskertjeiből.
2.990 Ft

Prémium minőségű prosecco-t mindenkinek!

Az ünnep és fontos események minőségét nemcsak a megfelelő emberi társaság, hanem a megfelelő minőségi italok elfogyasztása is meghatározza. Például választhatunk egy gyümölcsös, olasz prémium italt, mely 100% prosecco szőlőből, egész pontosan Veneto tartományban készül.

Ez egy megfelelő választás, ha aperitif, üdvözlő italra van szükségünk és jól tudjuk, hogy a legjobb esték egy ilyen minőségi ital elfogyasztásával kezdődnek.

Űrmértéknek választhatod a 0,75 L és 0,2 L és 0,375 L-t. Nem nehéz elképzelni, hogy mennyivel lesz másabb, ünnepélyesebb a hatás, ha egy ilyen italt választunk bizonyos alkalmakra. Így egész biztos, hogy nem fogunk félre lőni. Sokszor tényleg nem is gondoljuk végig, hogy milyen különbségek lehetnek. Pedig még nem is beszéltünk a ropogós, csillogó prémium olasz pezsgőről, melyről elmondható, hogy minden kortya izgalommal és pezsgéssel tölt el minket.

Ahogy mondani szoktuk, pajkos kacsintások, emellett kacér mosolyok egészíthetik ki az ilyen alkalmakat, melyet illatos buborékok egészítenek ki az izgalmas éjszakában.

A prosecco-n kívül egyéb italokat is ajánlunk figyelmedbe: tequilla, pezsgők, gin, díszdobozos és poharas italok, nagy üveges magnum palackok, konyak, whisky, whiskey, vodka, rum, likőrök, krémlikőrök, pálinkák, külföldi borok, egyéb italok és koktélokhoz szirupok, koktélanyagok. Fiatal, prémium olasz pezsgő kategóriájába tartozik még a CollineTrevigiane legjobb szőlőskertjeiből származó prosecco is. Mondhatjuk, hogy szinte minden alkalomra megfelelő választás lehet, de leginkább aperitívnek ajánljuk ezt is.

Biztosan kijelenthetjük, hogy egy kiváló nyitóakkordja egy tökéletes estének. És, akkor még olasz dolce vita jegyében elkészített páratlan italról nem tettünk említést. Pedig a forró nyarak elhagyhatatlan kellékéről van most szó, mely kiváló kiegészítő a mediterrán italok készítéséhez is. Latin szeretők kötelező kelléke!

Láthatjuk, hogy a Pazar választék közül mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbbet.