Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Zsindelyes pálinka, likőr

Termék szűrés

Ár
Űrmérték:
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
A likőr összetéveszthetetlen gyümölcsös jellegét gazdag valódi gyümölcstartalmának és a zamatos körtepálinkának köszönheti.
2.190 Ft
Raktáron
A meggypálinkára jellemző íz és illatjegyeket hordozza magában italunk, melyet az akácméz íze tesz kellemesen édessé
2.190 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
Kiváló minőségű pálinka.
4.990 Ft
Rendelhető (2 munkanap)

Kiváló minőségű pálinka fajta, mely népszerű a fogyasztók körében.

Fogyasztása mértékkel javasolt....

5.190 Ft
Rendelhető (2 munkanap)

Kiváló minőségű mézes pálinka.

JELENLEG A TERMÉK NEM KAPHATÓ!!!

5.250 Ft
Raktáron
Kiváló minőségű pálinka.
5.750 Ft
Raktáron
Kiváló minőségű pálinka.
5.750 Ft
Raktáron
meggypálinkára jellemző íz és illatjegyeket hordozza magában italunk, melyet az akácméz íze tesz kellemesen édessé...
5.750 Ft
Raktáron
Kiváló minőségű szilva pálinka.
6.390 Ft
Raktáron

Kiváló minőségű pálinka, mely minden alkalomra kiváló.

Fogyasztása mértékkel ajánlott.

6.390 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
6.390 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
A pálinka minden cseppje érték, ha tudjuk hol a mérték. Termék információ: Gyártó: Zsindelyes Kereskedőház Kft. 4245 Érpatak, Zsindelyes tanya 1., Összetevők: szabolcsi alma pálinka, ioncserélt víz. Minőségét korlátlan ideig megőrzi!
6.490 Ft
Raktáron

kiváló minőségű, kiváló ízvilágot adó kellemes pálinka, melyet minden alkalomra szívesen ajánlunk!

 

6.490 Ft
Raktáron
A körte briliáns illata, íze utóéréskor alakul ki, azonban a folyamat a pálinkában tovább folytatódik. A Vilmos a körték királynője. 
6.690 Ft
Raktáron
Kiváló minőségű pálinka....
6.750 Ft
Raktáron
Kiváló minőségű pálinka...
7.190 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
Kiváló minőségű pálinka.
8.250 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
8.990 Ft

Azoknak, akik csak bólintanának, hogy a Zsindelyes bizony nem több egy újabb névnél a magyarországi pálinkák oly hosszú listájáról, nos, elmondanánk, hogy abszolút nincs igazuk, hiszen nem másról beszélünk e márkánál, mint egy több mint 30 éves családi vállalkozás prémium magyar pálinkáiról, ahol napjainkra már bátran mernek ízeket kombinálni a tradicionális szokások világához képest is, játszva a különböző fűszerekkel és hozzávalókkal! Hajdanán, mikor 1984-ben, mikor megalakult a vállalkozás, a kezdeti termékeik kizárólag csak a kisüsti lepárló berendezéssel készültek, s a tájegység jellemző gyümölcseinek ízét vonultatták fel (kajszibarack, szilva, szabolcsi alma és vilmos körte), csak és kizárólag az ép gyümölcsök felhasználásával, mely utóbbi szokásuk mind a mai napig megmaradt, a kisüsti lepárlót modernizálták, ez azonban távolról sem ment az íz rovására! S hogy mitől lesz zsindelyes egy Zsindelyes pálinka?

A kérdés természetesen jogos, a válasz pedig egyszerűbb, mint gondolnád: az igazi íz kulcsa nem másban rejlik a profiknál, mint hogy az acéltartályos pihentetés után rádobnak még 3 hónapot fahordókban is, ezzel megadva az igazán különleges zamatot, illatot, valamint természetesen színt a finom itókának! Szűzkézként próbálnád ki a termékcsalád ízeit? Akkor Neked az italneked.hu csapataként elsőként a hatalmas választékból az Újfehértói Fürtös Ágyas Meggyet ajánljuk, mely megmérettette már magát számos hazai és nemzetközi versenyen egyaránt, s különlegessége, hogy 2005-ben elhozta az év Magyar Termék Nagydíj címet, igazi kis úttörőként elsőként a pálinkák sorában! Manapság az, aki ellátogat személyesen is a kifőzdébe, visszacseppenhet a népi hagyományokba mind a külsőségek tekintetében, mind pedig az alkalmazott hagyományoknál, hiszen a kóstolóház e kettő szellemében lett kialakítva, s őrzik mind a mai napig tisztelettel hazánk értékeit! Bizony, megvan a zsindelytető, tornác, spalettás ablak, no meg a finom Zsindelyes pálinkák, szóval minden, mi szemnek vagy csak akár szájnak ingere lehet egy szép napon!