Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > >

Rézangyal pálinka választékunk

Amikor annak idején a gyártó megálmodta a Rézangyal termékeket, a legfőbb céljuk az volt, hogy hazai pálinkakultúrát teremtsenek úgy, hogy tényleg minőségi párlatokat dobnak a piacra. Szerettek volna tenni annak érdekében, hogy a silány minőségű, leginkább pálinkának álcázott italokkal leszámolhassanak. A tervük pedig annyira jól sikerült, hogy mára piacvezető italmárkává nőtték ki magukat. Az általuk kínálat széles termékválasztéknak köszönhetően te is megtalálhatod a kedvencedet a 100%-ban hazai gyümölcsből készült nedűk között. Kiemelendő, hogy egyik fajta pálinkájuk sem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, sőt, cukrot sem! Az általuk gyártott italok alkoholtartalma legalább 37,5 %-os, de ennél erősebb italok is helyet kaptak a kínálatban. A Prémium és Classic kategóriákba tartozó párlatok mindegyike más miatt különleges, így tulajdonképpen érdemes megízlelni az összes variációt annak érdekében, hogy megtalálhasd az ízlésedhez legközelebb álló Rézangyalt. Ugyanis biztos lehetsz abban, hogy lesz ilyen!

Utolsó 2 db raktáron
8.990 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
8.150 Ft
Utolsó 1 db raktáron
7.250 Ft
Utolsó 1 db raktáron
10.950 Ft

Van az a típusú pálinka, amit még annak idején a nagypapa csinált, te pedig még néhány palackot féltve őrzöl belőle a kamrában, mert biztos vagy abban, hogy soha többé nem iszol majd ilyen finom párlatot. A helyzet az, hogy a Rézangyal termékek pontosan azt az élményt nyújtják, amelyet olyan nagy gonddal rejtegetsz és még különleges alkalmakkor is nehezen veszel elő. Ha egyelőre még nehezen hiszed el ezt az egészet, bizonyára még nem kóstoltad e gyártó termékeit, amit ideje bepótolni.

Hogy készülnek a Rézangyal pálinkák?

Ez a gyártó a pálinkáit 100%-ban hazai, gondosan válogatott gyümölcsből, cefrézéssel, valamint lepárlással készítik el, amelyet kisüsti vagy tornyos eljárás útján hívnak életre és egyáltalán nem adnak hozzá semmilyen adalékanyagot vagy cukrot. Érdekesség és egyben kuriózum, hogy a Rézangyalnak nincs saját főzdéje, ugyanis magas minőségű pálinkákból házasítja termékeit, természetesen titkos recept alapján. Ennek köszönhetően pedig állandó magas minőséget és folyamatosan rendelkezésre álló készletet biztosítanak a piac és a fogyasztók számára. A palackozás során a termékeket egyedi kóddal látják el, amely segítségével nyomon követhetik a termékek útját, így pontos statisztikát kapnak az eladásokról, amely számukra, remek visszajelzés, számodra pedig a minőség garanciája.

Rézangyal Prémium pálinkák

Ebben a termékcsaládban ötvözi a gyártó a szakma legelismertebb pálinkamestereinek tudását, a válogatott gyümölcsök zamatát, valamint a precíz eljárást, amelyek nyomán valami egészen különleges születik, amelynek eredményét te magad is megkóstolhatod. Ezek a párlatok kajszibarack, szilva, meggy, Irsai Olivér szőlő és alma ízekben érhetők el. További különlegesség, hogy Márton András, a Rézangyal blendmestere a prémium termékek mindegyikén aláírásával vállal garanciát a kivételes ízélményért.

Rézangyal Classic pálinkák

Ebben a kategóriában azok a párlatok kaptak helyet, amelyek a legnépszerűbbek a Rézangyal palettáján. Ez nem véletlen, hiszen ezek mindegyikét a vásárlói visszajelzésekre alapozva állították elő, ami azt jelenti, hogy ízük és illatok, sőt még a lecsengésük is olyan, amelyre a többség azt jelezte, hogy lenne igény. Az ízek között helyet kapott a kajszibarack, a feketecseresznye, a szilva, a vilmoskörte, a málna, a barack, a meggy, valamint a barack és a szilva is.

Tökéletes ajándék, de magadat is meglepheted vele

A fentiek mellett a Rézangyal termékek népszerűségének titka az, hogy a nedűk között találsz gyümölcsös és kevésbé gyümölcsös aromájút, eltérő lecsengésűt, intenzív, fűszeres, erős vagy illatos, lágy variációkat, így biztosan senki nem marad kedvenc nélkül ekkora választék mellett. Pontosan emiatt tökéletes választás lehet akkor, ha egyedi és tényleg jó ajándékot keresel egy szeretted számára vagy ha saját magadat kényeztetnéd egy kicsit. Hiszen miért tartogatnál egy ízletes nedűt a legkülönlegesebb alkalmakra, ha bármikor leemelheted a polcról, megízlelheted és koccinthatsz vele a családod vagy a barátaid társaságában?