Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Rézangyal pálinka választékunk

Termék szűrés

Ár
Űrmérték:
Rendezés:
Nézet:
Rendelhető (2 munkanap)
5.650 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
5.650 Ft
Raktáron
Különlegesen intenzív, jellegzetes ízű cseresznyefajtából készített pálinka. 
5.950 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
6.150 Ft
Raktáron
Kiváló minőségű pálinka, melyet ajánlani tudunk bármilyen alkalomra...
6.980 Ft
Raktáron
A lepárlónak kedve támadt a gyümölcs ízét és illatát magába záró, mindenki által felismerhető, rendkívüli minőségű pálinkát készíteni. 
7.350 Ft
Raktáron
E vadpárlat kóstolgatásakor meg lehet érteni, mit áldoztak be a vadgyümölcsök ízéből...
8.150 Ft
Raktáron
Különlegesen intenzív, jellegzetes ízű cseresznyefajtából készített pálinka...
8.990 Ft
Raktáron
Intenzív gyümölcsillattal nyit, ezt friss házi baracklekvár követi, majd kevés citrusosság zárja a sort.
8.990 Ft

Ha pálinkáról van szó - és értsd alatta, igazán pálinkára meditálunk álmainkban, szem előtt tartva az igazi magyar minőséget, nem csak egy kommersz utánzatról, mely tömegesen kerül ki az áruházak polcaira, akkor nekünk első blikkre két nagy név ugrik be személyes nagy favoritként. Az első a Zsindelyes Pálinka, mely már több, mint 30 éve él és virul családi vállalkozásként - és nem mellesleg az italneked.hu kínálatában is megtaláljátok, keressetek rá! -, a másik pedig a Rézangyal, mely nem titkolt célja a magyar fogyasztók mellett a külföldi piacot is meghódítani. Íz világát tekintve szerintünk igen nagy eséllyel! Úgy ám, a Rézangyal célul tűzte ki magának, hogy az igazi hungarikum termékének kikiáltott kis csodáit szerte a világban elvigye mindenkinek, ki egy finom italra vágyik a föld kerek egészén, a világhódítás érdekében pedig mindent meg is tesznek, mi szemnek vagy csak szájnak ingere lehet, nem beszélve az ízlelőbimbóinkról! Szem előtt tartják a kiváló minőséget, s szó nem férhet hozzá, az ízt is, mely nedűhöz foghatót keveset találni, csupán csak egyesek nagypapája pincéjében lévő külön csoda vetekszik azzal, amit a Rézangyalnál palackba zárnak!

Termékeik minden esetben 100% gyümölcstartalmúak, s a fogyasztóik minden igényét igyekeztek kielégíteni, kezdve azoktól, akik ragaszkodnának a hagyományosabb ízekhez, azokon át, akik inkább az ágyasra szavaznának, vagy az érlelt, mézes ízeket részesítik előnyben, egészen a különlegességek kedvelőjéig. Mindezt pedig, hogy egyszerű legyen, 3 nagy kategóriába sűrítették, melyek név szerint a Rézangyal Classic Válogatás, Rézangyal Ágyas válogatás, valamint a Rézangyal 55% alatt találhatóak a kínálatban! - Utóbbinál, akinek kérdése merülne fel az elnevezéssel kapcsolatban, az kattintson a webshopunk termékére, máris megérti, miért is 55 az 55%. Ne habozz, rendeld meg még ma a Rézangyalodat, s élvezd a világhódításra érlelt pálinkák mindegyikét, melyek különlegességét az adja, hogy nem a saját lepárlóikba érlelik a kezdetektől, hanem különböző lepárlók elkészült termékeit felvásárolva érlelik tovább saját maguknál a tökéletes angyali érzetet hozzáadagolva!