Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Panyolai pálinka

Létezik egy hely, ahol a pálinkafőzés hagyománya egészen az 1700-as évekre nyúlik vissza és a mai napig a minőségi párlatok egyik meghatározó szereplőjének számít az egész országban. A hazánk keleti részében elterülő Panyolán ugyanis jelenleg is ugyanazzal a lendülettel, precizitással és odaadással készítik a különböző nedűket, mint annak idején. A termékek mindegyikében érezheted a nemzedékről nemzedékre szálló tapasztalatot, alaposságot és a kemény munkát. Az eljárás során tökéletesen ötvözték a hagyományos technológiát a modern szakmai megoldásokkal, amely nyomán kézműves eljárással készülnek el és kerülnek palackokba a különböző Panyolai különlegességek. Természetesen mindehhez szükség van a megbízható helyről származó, minőségi gyümölcs alapanyagokra is, amelyek ebben az esetben kifejezetten közel, az Öreg-Túr partján teremnek. A gyártó termékei tízféle gyümölcsből készülnek, melyek közül a legnépszerűbbek az eredetvédett alma-és szilvapárlatok.

Termék szűrés

Ár
Űrmérték:
Rendezés:
Nézet:
Rendelhető (2 munkanap)
5.590 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
5.690 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
Amivel kezdődött… Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyeréséig. Kimos belőlünk minden árnyat és ártalmat.
6.590 Ft
Raktáron
Amivel kezdődött… Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyeréséig. Kimos belőlünk minden árnyat és ártalmat.
6.590 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
Eredményeinket nem a szerencsének, hanem különleges természeti adottságainknak és töretlenszatmári hagyományainknak köszönhetjük, amelyek ezen a földön több száz évre nyúlnak vissza. APanyolai Pálinkák minden kétséget kizárva Magyarország legkedveltebb és legkifinomultabb italai közé tartoznak.
6.790 Ft
Raktáron

Kiváló minőségű, neves pálinka, melyet bármilyen alkalomra szívesen tudunk ajánlani.

Fogyasztása mértékkel ajánlott!

6.790 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
6.950 Ft
Raktáron
Kiváló minőségű pálinka, ami méltán lett híres a nevére...
6.990 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
6.990 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
6.990 Ft
Rendelhető (2 munkanap)
7.790 Ft
Rendelhető (2 munkanap)

Kivál minőségű, kellemes aromájú pálinka, melyet bármilyen alkalomra szívesen ajánlunk.

Fogyasztása mértékkel ajánlott!

7.990 Ft

Vannak olyan pálinkafőzők Magyarországon, amelyek neve már ikonnak számít mind szakmai, mind pedig fogyasztói körökben. A Panyolai név pontosan ilyen, hiszen ennek kapcsán mindenkinek a különböző gyümölcspárlatok jutnak eszébe. Ez nem véletlen, hiszen több évtizedes szakmai múlt és számos minőségi termék bizonyítja azt, amelyek mind azt bizonyítják, a Panyolainak nem csak helye van a piacon, de egy pálinkakedvelő poharából sem hiányozhatnak a termékei.

Hogy készülnek a Panyolai pálinkák?

Az eljárás minden pillére kifejezetten precizitást igényel és találkoznak benne az évtizedes hagyományok, valamint a modern újítások, amely nyomán valami egészen elképesztő és egyedi jön létre napról napra. Mindenekelőtt az egészséges, válogatott gyümölcsöket átmossák, eltávolítják a magját majd ledarálják. Ezt követően az erjesztőkádakba kerül, ahol megindul a gyümölcscukor alkohollá alakulása. Természetesen a komplett folyamatot a főzőmester felügyeli és ha ő úgy érzi, készen áll a cefre arra, hogy rézüstbe kerüljön, elindul a következő folyamat. Itt elindul a főzés, amelynek lehűtéséhez egyébként a közelben fekvő Öreg-Túr vizét használják fel.

Az elő-közép és utópárlat elkészülése és különválasztása során – amely folyamat elvégzéséhez egyébként olyan tapasztalt szakemberre van szükség, akinek nagyon jó az orra – megkezdődik a pihentetés, amelyet a palackokba töltés és a címkézés követ. Az üzemben ez a folyamat kézzel történik, ami azt jelenti, hogy például egy Elixír-es üveghez összesen tizenöt alkalommal ér hozzá a gyártó, mielőtt késznek nyilvánítja a palackot. A folyamat végén minden palackot zárjeggyel látnak el, amely garanciát jelent az eredeti Panyolai Pálinkára, amely mára fogalommá vált a hazai piacon.

Tízféle gyümölcs, számos párlat - ezt nyújtja a Panyolai!

Alapvetően a gyártáshoz tízféle gyümölcsöt használnak fel, amelyek közül a legnépszerűbbek az almából és szilvából készült italok. A klasszikusok között helyet kapott a meggy, a körte, a fekete cseresznye, a bodza, a feketeribizli, a birsalma és a a barack is. Természetesen mindezek mellett számos más variációt is találhatsz a választékban, a mézzel és különböző fűszerekkel megbolondított pálinkák ugyanis hamar nagy kedvenccé váltak mind a fiatalabban, mint pedig az idősebb korosztály körében.

Összesen hatféle termékkategória közül választhatsz.

Az Elixírek neve onnan ered, hogy ezen italok készítése során tökéletességre törekszenek. A Simple Quintessence termékek magas fokú pálinkák, amelyek azért készültek el, mert több megkeresést kaptak a fogyasztóktól azzal kapcsolatban, hogy miért nem forgalmaznak erősebb italokat. A gyártónál e kérés nyitott fülekre talált és piacra dobták az SQ termékeket. Az aranypálinkák alma, körte és szőlő ízekben érhetők el, az arany színű italok mindegyike gyümölcságyon érlelt. A rubinpálinkák meggy és szilva ízekben találhatók meg a kínálatban, színe, íze és illata is „rubin”, amelyet a gondosan összeállított gyümölcságynak köszönhet. Az Eszencia termékek aszalt gyümölcsökből készülnek, alapjuk pedig az Elixír. A Mézes termékekbe környékbeli akácméz kerül, amelyet adott esetben gyömbérrel, fahéjjal, ánizzsal bolondítanak meg.