Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Gusto Pálinka választékunk

Lajosmizse ad otthont a Gusto pálinkafőzőnek, ahol a tökéletességre való törekvés, az aprólékos, odaadó figyelem, valamint a színvonalas nedűk előállítása mind nagyon fontosak a napi gyártás során. Így lehetséges az, hogy mára igen népszerűek az itt készült párlatok, amelyek azoknak is elképesztő gasztronómiai élményt nyújtanak, akik már igen nagy tapasztalattal rendelkeznek e téren. Szintén komoly garancia, hogy a Kecskemét melletti település hazánk egyik legnaposabb vidéke, így biztosítva azt, hogy tökéletes nedű készüljön az itt termő zamatos és hibátlan gyümölcsökből. Ezt pedig nem csak a vásárlók, hanem a szakma is több ízben igazolta már, amelyet számos nemzetközi díj bizonyít. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a kedvencét a variációk között, amely a klasszikus besztercei szilvától az érlelt almapálinkán és a cigánymeggyet át egészen a mézes ágyas bodzalikőrig tart, amellyel uraknak és hölgyeknek egyaránt kedveznek.

A minőségi pálinka elkészítésének két fő titka van. Az egyik, hogy hibátlan, ízletes, minőségi gyümölcsökből készüljenek, amelyhez a lajosmizsei terep, ahol a Gusto pálinkafőző is helyet kapott, tökéletes mind a talaj, mint az időjárási körülmények szempontjából. A másik, hogy speciális eljárás keretében, nagy odafigyeléssel, évek során kialakult hagyományok alapján készüljön el a nedű, amely később majd a palackokba kerül.

A Gusto esetében ez is teljesül, hiszen a semmihez sem hasonlítható ízvilág nagyrészt a precíz lepárlási folyamatoknak köszönhető. Mikor kinyitsz egy palackot, már az első percben érezheted a gyümölcsök semmihez sem hasonlítható illatát, míg a poharadba töltve élvezheted italok tisztaságát vagy az ágyas változatok színvilágát. Mikor pedig belekortyolsz, biztos lehetsz abba, hogy megérkeztél a minőségi gyümölcspárlatok világába.

Gusto pálinkák széles választékban

A Gusto pálinkák igen széles választékban érhetők el a párlatkedvelők számára, azonban bármelyikre is esik a választásod, minden esetben igaz az, hogy a karakteres ízvilág és a tiszta, minőségi aromák elmaradhatatlan része ezeknek az italoknak. A fanyarabb ízvilágok kedvelőinek a meggy, a cseresznye, az ágyas cigánymeggy és a japánszilva pálinkákat ajánljuk, míg a klasszikus ízek rajongóinak az alma, az ágyas szilva, a barack, a birskörte és az ágyas vilmoskörte között érdemes szétnézniük.

Az ínyencekre is gondoltak a pálinkafőzőben, ugyanis a válaszékban megtalálható az Irsai Olivér, az egészen már élmény adó tölgyfahordóban érlelt Irsai Olivér, valamint a tölgyfahordóban érlelt cserszegi fűszeres szőlő pálinka is.

Likőrök a lágyabb ízek kedvelőinek

A lágyabb ízek kedvelőinek sem kell lemondaniuk a Gusto termékekről. A jellemzően 31%-os alkoholtartalommal rendelkező finomságok különleges eljárással, rengeteg gyümölcs hozzáadásával készülnek, amelyet jellemzően fahordós érleléssel tesznek teljessé. Így akkor is élvezheted a nedűk különleges ízvilágát, ha nem kedveled az erősebb pálinkákat.

Számtalan díjat nyertek már!

A pálinkafőző 2008-ban nyerte el első szakmai elismerését, sikerei pedig azóta töretlenek mind hazai, mind nemzetközi színtéren. Ugyanis számos díjat tudhat magáénak ez a pálinkafőző. Termékei arattak már többek között a Nemzeti Pálinkakiválóság Programban, de a Destillata Nemzetközi Párlatversenyen is számos érmet hoztak el.

Elegáns palackok, minőségi italok

Termékeink elegáns megjelenésüknek köszönhetően tökéletesek ajándékba adva, de jól mutatnak az ünnepi asztalon is. Ha van egy pálinka kedvelő ismerősöd, biztosan belopod magad a szívébe egy Gusto válogatással, de a hozzád érkező vendégeknek is kedveskedhetsz azzal, ha megízlelhetik a különböző gyümölcsből készült párlatokat.

A kínálatunkban felfedezheted a Gusto palackokba zárt, nyitott világát, az ízek hamisíthatatlan karakterét és a hazai értékek mással össze nem téveszthető ragyogását. A lehetőségek tárházának ajtaja, már ami az ízvilágot illeti, a végtelenbe nyílik. Kedvező anyagi feltételeinknek hála bátran a rövides poharad aljára nézhetsz, hogy aztán Gusto pálinkával újra és újra tölthess.