Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Agárdi pálinka

Termék szűrés

Ár
Űrmérték:
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Különleges sörből főzött, malátára és sörhabra emlékeztető illatú egyedi ital.
6.990 Ft
Raktáron

Kiváló minőségű, neves pálinka, melyet bármilyen alkalomra szívesen ajánlkuk.

Fogyasztása mértékkel ajánlott...

7.150 Ft
Raktáron
Régi magyar meggyfajtából készült pálinka friss, gyümölcsös illatokkal.
7.250 Ft
Raktáron
Vilmoskörte azon változata, amelynek illatában komplex aromatikát fedezhetünk fel. 
7.350 Ft

Az utánozhatatlan Agárdi pálinka

Az Agárdi pálinka egyetlen jelzővel is kiválóan jellemezhető: prémium. Nem túlzás azt állítani, hogy hazánk egyik leghíresebb, legfinomabb, és legpazarabb minőséget garantáló égetett szeszéről van szó. A választék hatalmas.

Milyen ízvilág áll hozzád közel? Cigánymeggy, otelló szőlő, bodza, esetleg barack, szilva? Bármilyen variációt is gondolj a rövides poharadba valónak, azt a kínálatunkban biztos, hogy megtalálhatod.

Az Agárdon készülő nedűk bár ízükben eltérnek egymástól, azért néhány tulajdonságukban megegyeznek. Ilyen univerzális pozitívumuk a minőségük. A minőség, ami nem lehet kérdés. Az alapanyag kiválogatásánál kezdődik minden. Nem mindegy, hogy milyen gyümölcs adja a pálinka karakterét. Minden egyes darabnak jelentősége van.

Tudtad például, hogy Agárdon található Magyarország legnagyobb cigánymeggy ültetvénye? Nem meglepő, igaz? A szakemberek ugyanis hatalmas hangsúlyt fektetnek arra, hogy tényleg a kezdetektől a kezükben tartsák a folyamat minden egyes elemét. A munkafázisok nagy koncentrációt, tisztaságot, és precizitást igényelnek, amiből nincsen hiány. Ezeknek az alapoknak köszönhető, hogy ízvilágtól függetlenül egységes pozitívumok fogalmazhatóak meg a különböző típusok esetében. Agárdi pálinka, minden alkalomra!

A választék, ahogy azt már fentebb is ecseteltük óriási. Ilyen feltételek mellett tényleg bárki rátalálhat arra az ízharmóniára, ami kellően elvarázsolja. Úgy vásárolhatod meg ezeket a különlegességeket, hogy nem kell pénztárcád teljes tartalmát feláldoznod. A megfizethető ár a bónusz pozitívum, ami tényleg kihagyhatatlan ajánlattá nemesíti az Agárdon, hagyományos eljárásokkal készülő pálinkákat.