Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Agárdi pálinka

Az igazán jó pálinkának két titka van. Az egyik az alapanyag, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen minőségű gyümölcsök kerülnek ezekbe a párlatokba. A másik pedig a szakértelem, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tényleg ízletes nedű kerüljön a palackokba. Mindezt egyesítik magukban az Agárdi pálinkák, amelyek gyártása során tizenöt év hagyományait zárják üvegekbe. A gyártás helyszíne Agárd, ahol a Sreiner tanyán található gyümölcsfák zamatos terméseiből készülnek a számos ízben elérhető pálinkák, amelyek 100%-ban magyar alapanyagokból, az ország határain belül készülnek el. Így élvezheted te is többek között a cigánymeggy, a kajszibarack, a szilva és a cseresznye ízét. Hiszen nincs olyan alkalom, amikor ne lenne érdemes koccintani egy pohár finom pálinkával a rég nem látott barátokkal egy esti kiruccanás alkalmával vagy a család tagjaival egy ebéd vagy vacsora után. Ehhez pedig keresve sem találhatnál jobbat az Agárdi pálinkafőző termékeinél, amelyek mindegyike a luxus kategóriát képviseli.

Magyar ember pálinkát iszik, tartja a mondás és valójában nem is jár olyan messze az igazságtól. Ám természetesen nem mindegy, hogyan teszi mindezt! Hiszen nem sok olyan hazai háztartás létezik, ahol ne kerülne elő egy-egy baráti összejövetel alkalmával a pálinka valamelyik polcról. Ha most eszedbe jutott az érzés, amikor az orrodat befogva húzod le a házigazda által kínált italt és utána alig várod, hogy végre elmúljon az a fura íz a szádból, akkor mindezt most elfelejtheted. Ugyanis a minőséget, a szakértelmet és a hagyományokat testesítik meg az Agárdi pálinkák, amelyek tökéletes állapotú hazai gyümölcsökből készülnek nem messze a Velencei-tótól. Hiszen ha magyar italról van szó, akkor annak Magyarországon is kell készülnie.

Sorszámozott palackok garantálják a minőséget

Agárd szélén, a Sreiner tanyán teremnek a gyümölcsök, amelyeket alapanyagul szolgálnak a helyszínen készült pálinkákhoz. Mivel a gyártó törekszik a tökéletes és állandó minőségre, csak az egészséges gyümölcsöket főzik pálinkává, ám ez viszont természetesen minden szezonban mennyiségi határokat szab. Nem véletlen tehát, hogy az Agárdi pálinkafőzde termékei sorszámozottak, vagyis limitált mennyiség áll belőlük a vásárlók rendelkezésére. Természetesen ez a precizitás nem maradt elismerések nélkül, ugyanis számos hazai és nemzetközi elismerést érdemelt már ki ez a márka. Te pedig biztos lehetsz abban, hogy bármelyik ízt is választod, minőséget találsz majd a palackban.

Milyen ízben találod meg az Agárdi pálinkákat?

A gyártó által kínált választék nagyon széles, így biztosan te is megtalálod e pálinkák között azokat a tételeket, amelyek a leginkább megfelelnek az ízlésednek. Természetesen nem maradhatnak ki a sorból az olyan klasszikusok, mint a szilva, az érlelt alma, a körte, a birs, a cigánymeggy, a kajszibarack és a vilmoskörte, amelyek természetesen szintén válogatott alapanyagokból készülnek, akárcsak a különlegesebb ízek. Az utóbbiak között kapott helyet a kissé fanyar, ám karakteres ízvilágú fekete cseresznye, a semmihez sem hasonlítható zamatú fekete ribizli, az ízletes bodza, az édesebb vilmoskörte, valamint az Irsai Olivér szőlőből készült párlat, illetve a sörpárlat. Kiemelendő továbbá a „Szivar” aszútörköly pálinka, amely valódi kuriózumnak számít a sorszámozott palackok között is. Ez a „Szivarpálinka” ugyanis a Royal Tokaj borászat aszútörkölyének lepárlása és markáns fahordós érlelését követően kerül palackba.

Miben mások az Agárdi pálinkák, mint a többi?

Az Agárdi pálinkák tulajdonképpen luxus kategóriát képviselnek, ami azt jelenti, hogy kizárólag válogatott prémium gyümölcsből készítik a párlatokat, felhasználva ehhez több évtizedes szakmai tapasztalataikat. Így biztos lehetsz abban, hogy belekortyolva hosszan élvezed majd az ital zamatát és ezúttal azt várod majd, hogy ne múljon ez ez az érzés. Ezzel pedig vége is a szenvedések árán, egyben lehúzott feleseknek és végre te is elnyújtva élvezheted a poharadban levő pálinka ízét. Természetesen szigorúan megfelelően lehűtve!