Miért tőlünk vásárolj?
Leírás
A japán whiskyk története Masataka Taketsuru nevéhez köthető. Családjának sörgyára volt igy elég korán megismerkedett már az alkoholgyártás folyamatával. Ennek tudományos hátterét a glasgow-i egyetemen sajátította el, amit később a skót whiskyk megismerésével továbbfejlesztett. Masataka később visszaköltözött Japánba, ahol 1934-ben megalapította a Nikka Whisky márkát és letre hozta az üzemet is.
A hordóerõsségű whisky a Miyagikyo lepárló könnyed, lágy és Yoichi lepárló gazdag, férfias whiskyjének különleges keveréke, mely friss bourbon hordókban érett olyan tökéletesre, hogy egyértelműen fellelhetõ legyen benne a japán whisky minden finomsága. Friss gyümölcsös és fűszeres ízek, melynek hátterében azonosíthatjuk még a tölgy és a vanília hatását is.
Érlelés | Fahordós. |
Illat | Közepesen testes, kiváló egyensúly mutatkozik aromáiban a vágott virágok, a friss gyümölcs és a tölgy jegyeivel. |
Íz | Testes és elegáns, karamellre és vaníliára emlékeztető füstösség járja át. |
Lecsengés | Hosszú és melegítő, tölgyes hatásokkal. |
Alkoholtartalom | 51,4% |
Származási hely | Japán |
Vélemények






A boltot ajánlom mindenkinek.A visszajelzés, szállítás gyors volt,problémamentes.


Ajánlom mindenkinek, mert korrektek és segítőkészek.