Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Mit érdemes tudni a konyak árakról és előállításukról?

A konyak árak meghatározásában érdemes először pár szót ejteni arról, hogy honnan származnak, illetve, hogy hogyan készülnek el ezek a különleges italok és milyen fajtájuk található meg a piacon. 

Ezek ugyanis nagy mértékben megszabják a konyak árát. Webshopunkban a régi és új technika is ötvözésre kerül és nagy hangsúlyt kap a prémium minőség, luxus és emellett a múlt hagyományának tisztelet is.Ezen kívül limitált kiadású igazi kuriózum megoldásokkal is találkozhatsz nálunk. Maga a konyak egyébként – mely évekig érlelődik -, onnan kapta a nevét, hogy Cognac tartományból származik.

Meghatározó szerepet tölt be, hogy a fontos alkalmakkor milyen italt választunk. Nézzük át a különféle konyakok fajtáját is. Példának okáért az életteli, selymes aromákban gazdag görög változat a Metaxa. Érdemes néhány szót ejteni az armagnac-ról is, mely igazi brandy, azaz borpárlat 1851-ből és Franciaország egyik legrégebbi röviditala is egyben. Sokféle konyak közül válogathatsz weboldalunkon és ezek közül kiemelünk még néhány gazdag, virágra emlékeztető zamattal rendelkező konyakok közül párat: Ararat Erebuni, Hennessy Paradis, Courvoisier L' Essence, Hennessy Richard, Martell L'or, Rémy Martin Louis XIII., Martell Grand Extra, Martell Cohiba.

Űrmértéküket tekintve többféle lehetőséggel számolhatsz, hiszen meghatározó lehet az is, hogy hányan szeretnétek italozni. Többnyire példának okáért 0,7 L és 3 literes kivitelben is elérhetőek ezek a konyakok. Így rengeteg fajta italok közül kiválaszthatod azt is, hogy mekkora mennyiséget szeretnél megvásárolni pontosan.

Tartalomhoz tartozó címkék: konyak konyak árak