Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Márton és lányai pálinka

Amikor egy mérnök pálinka készítésre adja a fejét, szenvedélyében pedig felesége és lányai is egyaránt osztoznak, ott bizony egészen különleges italoknak kell születniük. A kezdetben csak bor-és almapárlatokkal foglalkozó vállalkozás ma már fatüzelésű kisüstöket használ a különböző nedűk előállításához egy száz éves tolna megyei pálinkafőzdében, ahonnan már 12 éves érlelésű, aranyérmes brandy is készült Márton és lányai szakértelme által. Különösen ismertető jegye a termékeiknek, hogy ízük mellett illatuk kis különleges, sok esetben kifejezetten parfümös. Amikor felnyitsz egy palackot a barack-, a vilmoskörte-, a cseresznye-, a szilva- vagy törkölypálinkák közül, olyan érzésed lehet, mintha magába a gyümölcsbe harapnál bele éppen. Ráadásul folyamatosan kísérleteznek az újabb és újabb ízekkel is, így kerültek be például a választékba a bogyós gyümölcsökből készült tételek mellett a például a vackor pálinkák vagy a méltán nagy népszerűségre szert tett Mézes Ágyas Zölddió névre hallgató ital is. Vagyis nincs olyan esemény, amelyhez ne találnál tökéletesen passzolót a Márton és lányai elképesztően széles termékkínálatában.