Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Külföldi borok

Termék szűrés

Ár
Űrmérték:
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Eper ízesítésű, félédes, vörös borkülönlegesség Olaszországból.
2.690 Ft
Raktáron
Kiváló minőségű Ausztráliából származó száraz bor.
3.480 Ft
Raktáron
A Sandeman Sherry Dry az egyik legérdekesebb bor, pontosabban ez is egy likőrbor.
3.590 Ft
Raktáron
Mahagóni színû lágy és bársonyos ízû sherry, kiváló választás.
3.590 Ft
Raktáron
A páratlan tapasztalattal és művészettel rendelkező Sandeman Ház igen jártas a sherry-k egyedi választékának előállításában, melyet a Don titokzatos sziluettje jelképez.
3.590 Ft
Rendelhető
Az Osborne Pedro Ximenez egy csodálatosan édes, telt bor a dél-spanyolországi Jerez tartományból. 
6.850 Ft

Hazánk kedvező földrajzi elhelyezkedése miatt Magyarország talán az egyik legjobb bortermelő vidék, hiszen a vulkanikus kőzeteket, illetve a különféle ásványi anyagokat tartalmazó termőföldek mind hozzájárultak ahhoz, hogy itthon nívós borokat tudjanak készíteni a bortermelők. Gondoljunk csak az egri borvidékre, vagy a Balaton körül lévő területekre. Viszont mivel napjainkban már szinte minden típusú nemzet konyhájába tartozó ételeket tudunk készíteni, így egyre nagyobb igény alakult ki a külföldi borokra is, melyek fontos alapanyagai bizonyos ételeknek. Emiatt lényegesnek gondoltunk, hogy Italneked.hu webáruházunkban feltüntessünk olyan külföldi borokat, melyek tökéletesen passzolnak egyes ételekhez vagy akár desszertekhez. Így kínálatunkban egyaránt találkozhatsz olasz, spanyol, portugál és ausztrál borokkal is, melyeket a kedvező éghajlati adottságok, illetve a tápanyagban gazdag termőföldek alapján igyekeztünk kiválasztani.

Így nálunk továbbra is csak olyan minőségi külföldi borok közül tudsz válogatni, melyek már több generáción át tudták biztosítani a kiváló minőséget, illetve emberek milliói tették le szavazatukat ezen külföldi borok mellett. Úgy próbáljuk meg mindig kialakítani online elérhető külföldi boraink kínálatát, hogy abban egyaránt legyenek borok a főfogásokhoz és desszertekhez, valamint arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a nálunk kapható külföldi borok egyaránt passzoljanak egy könnyű ebédhez vagy vacsorához. Így egyaránt találkozhatsz online felhozatalunkban aperitifként iható külföldi borokkal, illetve levesekbe, főfogásokba vagy desszertekbe való minőségi borokkal is. Mivel számunkra elengedhetetlen a pontos leinformálhatóság, így a külföldi borokat mi csak és kizárólag megbízható borászatoktól szerezzük be, hiszen nekünk is érdekünk, hogy prémium minőségű szeszes italok közül tudj válogatni. Lehetőséged van így megkóstolni a spanyol és portugál borok érdekes ízvilágát, ahogyan az olaszok könnyebb, illetve az ausztrálok zamatos ízvilággal ellátott borait is.