Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

gyomorkeserű

2019. 05. 16. 13:01:05

Az Unicum neve már igazi ikonnak számít, különösen a hazai berkeken belül. A recept, - amely pontos összetevői egyébként a mai napig titkosak -az 1700-as évek végén jelent meg, végül pedig 1883-ban szabadalmaztatta e nedűt Zwack János és Társa nevű cég. Azóta már helyet kapott a termék a hungarikumok között is. Ma már számos különböző típusát megtalálod a polcokon, így a klasszikusok kedvelői mellett a gyümölcsösebb és markánsabb ízek szerelmesei is megtalálják kedvencüket.

Ebben segítünk most, hogy a számtalan típus közül megismerhesd melyik milyen fajta.

2018. 07. 30. 09:37:00

A keserű likőr hagyományosan valamilyen növénnyel, általában gyógynövénnyel ízesített alkoholtartalmú készítmény, melyet keserű, savanyú vagy keserédes íz jellemez. 

2018. 07. 23. 11:15:00

A gyomorkeserű egy olyan ízesített égetett szesz, olykor likőr, melynek karaktere jócskán kesernyés, keserű hatású. Ami az alkoholtartalmat illeti a leggyakrabban 40-50%-kal érdemes számolni.