Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: >

Díszdobozos és poharas italok

Nyilván neked is vannak olyan családtagjaid, barátaid és ismerőseid, akiknek alapvetően mindene megvan és tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy ha boldoggá szeretnéd tenni őket, akkor egy palack jó minőségű itallal nem lőhetsz mellé. Amennyiben úgy érzed, már-már kellemetlen minden alkalommal egy díszzacskóba bújtatott üveggel beállítani hozzá és újítanál egy kicsit az ajándékozási szokásaidon úgy, hogy közben nem térsz el nagyban a megszokott hagyományoktól, akkor számodra a díszdobozos italok jelentik a megoldást. Ezek a különleges csomagolásba bújtatott nedűk több szinten elérhetők, így alacsonyabb árú, magasabb minőségű és prémium kategóriás alkoholos italokat egyaránt megtalálsz közöttük. Sőt, létezik olyan is, amely mellé egyedi poharat rejtettek, extra bőrtartóba csomagolták vagy kézzel készített palackba töltötték. Így máris többet adsz az ünnepeltnek, mint egy üveg ital, ugyanakkor nem kell megfosztanod az élménytől, hogy újra és újra belekortyolhasson kedvenc nedűjébe. Ezzel pedig mindenki csak nyer.

Van, aki a pálinkát, míg mások a vodkát, a likőrt, a konyakot, a whiskyt vagy a tequilát kedvelik igazán, amelyet rendszerint előszeretettel hangoztatnak is, hiszen ki ne szeretne egy palackkal ajándékba kapni a kedvenc nedűjéből? Természetesen ezekből számtalan különböző márka található a világ kínálatában, de igen széles a választék díszdobozos termékek között is, amelyek mindegyike tökéletesen alkalmas arra, hogy meglepd meglepd velük valamelyik szerettedet. A széles termékkínálatnak köszönhetően többféle árkategóriában és minőségben is válogathatsz, így biztosan megtalálod a számodra vagy az ajándékozott számára leginkább megfelelőt, nem is akármilyen formában!

Alacsonyabb árkategóriába tartozó, díszdobozos termékek

Számos olyan pálinka és néhány whisky is helyet kapott a kínálatban, amelyek alapvetően alacsonyabb árkategóriába tartoznak, ugyanakkor minőségi termékek. A stílusos díszdoboz, valamint a mellé csomagolt egyedi poharak pedig még teljesebbé teszik az egyébként is dizájnos megjelenést. Te pedig máris sokkal többet adtál a szerettednek, mint a kedvenc itala.

Minőségi díszdobozos italok

A minőségi italok között főként jól ismert whiskyk, valamint Unicum, vörösbor, likőrök, konyakok, vodkák és ginek kaptak helyet, amelyek mindegyike már önmagában is különlegességnek számít. Azonban díszdobozba téve még egyedibbé tehetek az ünnepelt számára kedvenc italát, amelyek közül néhány különleges papírdobozban, míg mások egyedi fémdobozban kaptak helyet. Némelyek mellé pedig egyedi, külön az adott italhoz készült egyedi, gravírozott poharat is csomagoltak, amelyből öröm lesz elfogyasztani az italt a felbontást követően.

Prémium italok díszdobozban

A prémium kategóriába tartozó italoknak bizony különleges díszcsomagolásban van a helyük, hiszen ettől még inkább egyedivé válnak. Sok ital közöttük alapvetően több tízezer vagy több százezer forintba kerülnek, sőt, némelyikük a milliós tételek közé sorolandók. Így ha az ajándékozott kedveli az ilyen nedűket vagy te magad számítasz nagy gyűjtőnek, akkor vétek kihagyni ezeket a tételeket. A kínálatban szerepelnek vodkák, whiskyk, rumok, pezsgők, de van itt brandy, valamint tequila is, természetesen mindegyik típusból a legjobbak. Ezek között pedig van olyan, amely egyedi fadobozban kapott helyet, míg mások bőr tokban vagy kézzel készített kristály dekanterben kerültek forgalomba. Ezeknél pedig nem nagyon találsz különlegesebbet, ha alkoholos italokról van szó.

Milyen alkalomra jó választás egy ilyen ital?

Legyen szó születésnapról, névnapról, esetleg más neves eseményről, egy ilyen ital mindig tökéletes választás, amennyiben az ünnepelt kedveli a különböző nedűket. Remek ajándék Karácsonyra, évfordulóra, esküvőre, de akár saját magadat is meglepheted egy ilyen különlegességgel, amely egy-egy különleges alkalommal mindig lekerülhet a polcról. Hiszen egy koccintáshoz elengedhetetlen egy minőségi ital, egy ilyen nedű pedig díszdobozva rejtve lesz igazán stílusos. A kör pedig ezzel be is zárult.