Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Az igényes scotch whisky és egyéb italkülönlegességek

Sokszor észre sem vesszük, hogy példának okáért egy esemény hangulatát mennyire befolyásolja az, hogy milyen az étel, ital, vagy, hogy milyen környezetben kerül megrendezésre az adott esemény. 

A társaságról nem is beszélve. De ettől függetlenül meghatározó, hogy az az italok mennyire mondhatóak igényesnek. Ugyanis nagyon felemelő élmény, mikor a jó társaságban, kiváló italokkal múlatjuk az időt. Közben mindenki tökéletesen szórakozik meghitt körülmények között. Ezúttal a scotch és egyéb whisky-ről lesz szó. Fontos megemlíteni, hogy létezik a blended, ír, Bourbon és Tennessee, maláta, japán és canadian kategóriájú whiskey is. Na, de minek köszönhető, hogy valóban prémium minőségű ez a fajta különleges nedű?

Többek között annak, hogy a régi és új technikát ötvözik és ez maradandó értéket hoz létre. Ezekhez a kiváló minőségű italokhoz könnyű társítani a hagyományokat és a múltat. Honlapunkon pedig megtalálod a scotch whisky-t, mely limitált számban jelent meg és a friss levegőn, többek között forrásvizekből készítették el. Nem véletlen, hogy egyes példányai a királyi asztalokon is gyakran megfordul. Tehát a családi, baráti összejöveteleken érdemes lehet ezek közül az italok közül választani, ha komolyabb eseményekről van szó. Webshopunkban megtalálod a sorszámozott skót, illetve japán kevert változatokat is. Egyik nagy különlegességünk a 170 éves múltra visszatekintő Glenmorangie, melyben egy francia parfümkészítő 26 különböző aromát fedezett fel.

Ez azért magáért beszél. Emellett az egyik legnépszerűbb Ballentine’s ital és a Jim Beam kis szériás változata is megtalálható kínálatunkban. És fontos, hogy szóba hozzuk a világ legkedveltebb Kentucky Bourbon whiskey-jét, melyet több, mint kétszáz éve ugyanaz a família készít el a kezdetek óta.  Ráadásul Skóciából is származnak igazi ínyenceknek való italok, például a Bowmore 18 éves változata. Ahogy mondani szoktuk a megfelelő italválasztás tulajdonképpen egyfajta művészetnek minősül. Természetesen mindenben segítünk Neked, hogy a megfelelő whisky-t tudd kiválasztani.

Tartalomhoz tartozó címkék: scotch whisky skót whisky