Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Az agárdi pálinka kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben varázsszer!

Az agárdi pálinka előállítására a hagyománytisztelet jellemző. A mesterek az évszázadokkal ezelőtt, kőbe ugyan nem vésett, de stabil alapokra lefektetett szabályokat használják fel. 

Éppen ennek a következetes, tradícióhoz ragaszkodó mentalitásnak köszönhető, hogy minden egyes üvegbe rejtett csepp karakteres, utánozhatatlan és elbűvölő. A választék sokszínűsége lélegzetelállító. Ne lepődj meg, ha a bőség zavara hirtelen zavarba hoz. Nem egyszerű kiemelni párat a vonzó ízharmóniákat egyesítő tömegből. Szilva vagy barack? Esetleg körte? Almapárlat vagy szőlő, netalán tán bodza? A fekete ribizli érdekel jobban vagy a cigánymeggy?

A fekete cseresznye vagy a vilmoskörte sem nélkülözhető poharadból. Bár a karakteres ízjegyek szempontjából a fent felsorolt alternatívák nagymértékben különböznek egymástól, azért van, amiben megegyeznek, ez pedig a prémium minőség. A gyártó Magyarország leghíresebb pálinka főzdéje, de bátran beszélhetünk világhírről is, mivel már az egyenlítőn innen  is hallottak az agárdi remekekről. Az agárdi pálinka minden kortya különleges! Ha valamilyen alkalomból keresel jó kísérő italt, akkor nem érdemes tovább kutatnod. A domináns, mégis lágy ízhatásokkal megspékelt, poharakba tölthető harmónia garantáltan mindenkit levesz a lábáról.

A hölgyek számára is könnyen keríthető olyan kevésbé markáns, mégis ízletes variáció, ami teljes sikert arathat. A prémium minőség nemcsak az üvegekbe töltött nedűre jellemző, hanem a “csomagolásra” is. A stílusos, formás palackok önmagukban tanúskodnak arról, hogy Agárdon a pálinka előállításának minden egyes mozzanatára kellő hangsúlyt fektetnek, a tökéletes végeredmény érdekében.