Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Az áfonya pálinka arcpirítóan finom!

Ha megízleled az áfonya pálinka kínálta egyedi karaktert, akkor biztos, hogy nem kívánsz utána mást az ajkadhoz emelni. 

A gyümölcsös érettség keveredik a szesz kemény, érzékeket zsongító borzongásával. Olyan elegy ez, mely utánozhatatlan és nehezen felülmúlható. Ha eddig úgy gondoltad, hogy te kizárólag a szinte torokmaró, gyomrot cincáló házit szereted, akkor itt az ideje, hogy megkóstold - mondjuk a Márton família nevével fémjelzett, áfonyás remeket. Valószínűleg nagyon hamar megváltozik majd a véleményed.

Annyira ízes és különleges a pohárba való, hogy a hölgyek is gyakran az üveg után nyúlnak, megfeledkezve arról, hogy valójában mit is isznak. Az áfonyás variáció szó szerint itatja magát, s minden egyes kortya több ízt és több színt enged felfedezni magából. Ha ünnepre készülsz a családod, esetleg barátaid körében, akkor ennél jobb kísérőt nem is találhatsz. Ám ajándéknak sem utolsó alternatíva, ugyanis megjelenése eleganciát és egyéniséget sugároz. Ezek a jellemvonások egyetlen meglepetés jellemzőiként garantáltan sikert aratnak. Egy fárasztó hét után, leülve kedvenc foteledbe valódi gasztronómiai élményt nyújt egy cseppnyi az édes-markáns nedűből, de a hétvégi ebédeket, vagy romantikus vacsorákat is eredményesen kísérheti a jelenléte.

Az áfonya pálinka minden cseppje magyar! A hazai földön termő, antioxidáns hatású gyümölcsöt sokan szuper ételnek tekintik a benne rejtőző pozitívumok végtelen sora miatt. A magyar pálinkát pedig nyilván nem kell bemutatni: az itt őshonos ital olyan történelemmel büszkélkedik, mely magáért beszél, bizonyítva, hogy a nedű megszületése a Kárpát-medencéhez, s hozzánk, magyarokhoz köthető.

Tartalomhoz tartozó címkék: áfonya pálinka ízletes áfonya pálinka