Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Amit a díszdobozos ital kínál

A díszdobozos ital eleganciát, exkluzivitást sugároz. Nem véletlen, hogy a nagy nívóval rendelkező családi, vagy munkahelyi ünnepségek nem nélkülözhetik a jelenlétét. 

Az ugyanis csak egy dolog, hogy maga a doboz karakteres, dizájnos, esztétikus stílusjegyekkel van megáldva, azaz az alkoholt nem csak úgy magában tudod átnyújtani. (Igaz az esetek nagy százalékában már önmagában az üveg szemrevaló jellemvonásokkal büszkélkedhet.) Az egyik legnagyobb pozitívum, hogy a csomagok többségéhez extra pohár is tartozik.

Na, ez már valami: nem elég, hogy az ünnepelt kap egy üveggel a kedvenc italából. Nem elég, hogy ezt a nedűt olyan körítéssel tálalod fel, mint egy műremeket. Még poharat is rejt a titokzatos egység… Az ajándékozásnak egyetlen kulcsfontosságú tényezője van:ismerned kell a közönséget. Vagyis, ha pontosan tisztában vagy azzal, hogy az ünnepeltnek mi a kedvenc koccintósa, milyen cseppek varázsolják el a leginkább, akkor nyert ügyed van. Az életben, azonban számtalanszor fordulnak elő olyan helyzetek, amikor a tarsolyodban nincsenek kész információk. Úgy is mondhatnánk, hogy kénytelen vagy a sötétben tapogatódzni. Ekkor se ess kétségbe. Kiváló taktika, ha a saját ízlésvilágodat veszed jó alapul.

Természetesen előfordulhat így melléfogás, de a figyelmességed önmagában nagyon sokat ér, ráadásul a koccintásnál te biztosan fülig érő mosollyal kívánhatsz jó egészséget, és minden jót. A viccet félretéve a díszdobozos ital azért valódi jolly joker az ajándékozás túlcsorduló világában, mert nemcsak egy üveg alkoholt adhatsz át, nemcsak egy szép, alkalomhoz illő csomagolást, nemcsak egy, márkanévvel ellátott, minőségi poharat ajánlhatsz fel a koccintáshoz, hanem ennek a háromnak a verhetetlen, utánozhatatlan egységét.