Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A whisky valódi kultikus választás!

 

A whisky olyan ital, ami múlttal, történelemmel rendelkezik. Persze - mondhatod jogosan, ez majdnem minden alkoholra igaz. 

Tény, de keveseket sorolnak a legendás nedűk közé, márpedig az aranybarna folyadék ehhez a nívós társasághoz tartozik, a mesterek szerint. Ha szereted az ízharmóniában teret kapó karakterességet és dominanciát, akkor valószínűleg a fenti állítást te is megerősíted. A titok, már ami a sikert illeti, az előállításban rejlik. Kár lenne egy kalap alá venni a gyártókat, ugyanis merőben más alapokon nyugszik egy-egy termék készítése Írországban és mondjuk Japánban.

Ez a sokszínűség természetesen pozitív, ugyanis így bárki könnyedén ízléséhez passzolóan választhatja ki a poharába valót. A hagyományok tisztelete prioritást élvez, és ez egy olyan univerzális alapszabály, amely minden egyes termék megalkotására igaz - helyszíntől, módszertől függetlenül. Ám az újításoknak is van helyük, hiszen az innovatív megoldások nagymértékben hozzájárulhatnak a tökéletes, prémium minőséget képviselő végeredményhez. És, ha már minőség. Jó, ha tudod, hogy a “whisky” mint elnevezés nem aggatható rá bármilyen, jelöletlen forrásból származó nedűre.

Az Európai Unióban komoly szankciók és előírások rögzítik azokat a feltételeket, melyeknek meg kell felelnie az érintett égetett szesznek. Vagyis például az érlelés hosszának óriási jelentősége van: három év a minimum, fahordóban. Milyen whisky illik hozzád? Csak a te saját egyedi ízlésvilágod képes meghatározni, hogy milyen karakterjegyekkel megáldott nedű a hozzád való. A kínálatunkban megannyi variáció közül válogathatsz, így hála a kisebb kiszereléseknek és a megfizethető anyagi feltételeknek könnyedén megkeresheted szíved, pontosabban ízlésed választottját, amiből aztán nagyobb űrtartalmút is egyszerűen berendelhetsz.

Tartalomhoz tartozó címkék: whisky whiskey