Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A prémium minőségi rumokról néhány gondolat?

Mindent lehet jól és rosszul is csinálni. Ez természetesen a minőségi alkoholok megfelelő előállítására is igaz. Nem véletlen, hogy mi a prémium minőségi italok kulturált elfogyasztásának vagyunk a hívei, mely nem ártalmas az egészségünkre és valódi élményt nyújt számunkra. 

Ezúttal a rumról lesz szó, és meg fogunk említeni néhány igazán különleges változatot. Ez a páratlan nedű egyébként Kubából származik a szivarok hazájából. Kellőképpen bearanyozhatja napunkat, illetve egy-egy alkalom fényét, ha jól választunk, ahogyan a gyatra minőségi ital tönkreteheti akár az adott alkalmat is.

Díjnyertes guatemalai italnak minősül a Zacapa XO Centenario, mely 1976-ban született. De méltán érdemes kiemelni a sorból egy másik ikonikus italt, a Havana Club Maximo Extra Anejot, melynek már a palackja is igazi műalkotás. A Cohiba szivarokhoz pedig a Havana Club Unión nedűk dukálnak. Persze nem szabad elmennünk a fehér tölgyfahordóban érlelt 2500 sorszámozott palackkal rendelkező Havana Club Tributo mellett sem. Létezik Mezan független palackozótól származó szintén limitált kiadású remekmű a Mezan Trinidad Caroni. Ez az összetett karakterű készítményt a gyűjtők is előszeretettel keresik.

Guyuna méltán népszerű lepárlójának különlegessége a Mezan Guyana Diamond, mely édesítés és színezés nélkül készült el. Ez a halvány szalmasárga különlegesség, guyanai összetett karakterét egyesíti magában. Weboldalunkon a robosztus aromáktól kezdve az érzéki fűszerességgel rendelkező italokon át minden megtalálható, így mindenki megtalálja számításait.

Tartalomhoz tartozó címkék: rum rum rendelés