Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A fehér rum ár pénztárcád barátja!

A fehér rum ár nem terheli meg a pénztárcádat, viszont a nedű valóra válthatja minden, koktélkészítéssel kapcsolatos álmodat. A hagyományos rumfajtáknál némileg gyengébb variáció megszületése a XVIII. századra datálható. 

Addig a rum nem volt igazán kedvelt az elit társaságok körében, markánssága sokakat taszított. A fehér variáns, azonban magával hozta azt a lágyságot, azt a szerethető karaktert, ami azonnal megfogta az embereket. Így került a társasági összejövetelek színpompás porondjára az ital, melyet ma színes, ízes, izgalmas koktélokhoz használnak fel a leggyakrabban.A felhasznált cukornád milyensége és a lepárlás folyamata kulcsfontosságú a végleges ízvilág szempontjából.

Előbbi nem egyszerű kérdés, ugyanis a világon harminchét féle cukornádfajta létezik, melyek mindegyike alkalmas rum készítésére.A néhány hónapos érlelés fontos szerepet tölt be, hiszen ekkor éri el az alkohol a markánsságát. A mesterek ezen a ponton 38-40%-osra állítják be az alkoholkoncentrációját, és szűrés után palackozzák. Érdekes, hogy eleinte főleg az Egyesült Államokban és Spanyolországban terjedt el, és tett szert óriási népszerűségre, ám napjainkban már az egész világot meghódította.

Ha közel áll hozzád a koktélok színes világa, ha nem hagynak hidegen a shakerek és a bárpultok, ha otthon üzemi mennyiségben jégkockákat gyártasz, akkor a minőségi fehér rum nem hiányozhat a bárszekrényedből. A fehér rum ár mértéke nem megrázó! A kínálatunkban kizárólag prémium minőséget képviselő termékeket szerezhetsz be. Az interneten ma már receptek milliónyit fedezheted fel, egyszóval ha minden kellék a kezed ügyében van, akkor mehet a vég nélküli shakelés és a varázslatos koktélkészítés.

Tartalomhoz tartozó címkék: fehér rum fehér rum ár